Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: SPDY Installed but not working?

Valentin V. Bartenev
July 05, 2013 11:46AM
On Friday 05 July 2013 19:05:58 benseb wrote:
> The compile command I used was:
>
> --user=nginx --group=nginx --prefix=/usr/share/nginx
> --sbin-path=/usr/sbin/nginx --conf-path=/etc/nginx/nginx.conf
> --error-log-path=/var/log/nginx/error.log
> --http-log-path=/var/log/nginx/access.log
> --http-client-body-temp-path=/var/lib/nginx/tmp/client_body
> --http-proxy-temp-path=/var/lib/nginx/tmp/proxy
> --http-fastcgi-temp-path=/var/lib/nginx/tmp/fastcgi
> --http-uwsgi-temp-path=/var/lib/nginx/tmp/uwsgi
> --http-scgi-temp-path=/var/lib/nginx/tmp/scgi --pid-path=/var/run/nginx.pid
> --lock-path=/var/lock/subsys/nginx --with-http_ssl_module
> --with-http_realip_module --with-http_addition_module
> --with-http_xslt_module --with-http_image_filter_module
> --with-http_geoip_module --with-http_sub_module --with-http_dav_module
> --with-http_flv_module --with-http_gzip_static_module
> --with-http_random_index_module --with-http_secure_link_module
> --with-http_degradation_module --with-http_stub_status_module
> --with-http_perl_module --with-http_mp4_module --with-http_spdy_module
> --with-http_gunzip_module --with-mail --with-file-aio
> --with-mail_ssl_module --with-ipv6 --with-cc-opt='-O2 -g'
> --with-cc-opt='-O2 -g'
>
> As far as I know, this is the only version of openssl installed, unless I'm
> missing something?
>
> [ben@lb-3 ~]$ which openssl
> /usr/bin/openssl
>
> [ben@lb-3 ~]$ /usr/bin/openssl version
> OpenSSL 1.0.1e 11 Feb 2013
>

It's binary, but what about header files? You can have compiled binaries from
one version of library while header files of another.

What about nginx, are you sure that your scripts run the same version, and use
the same config file?

There are a lot of ways to shoot yourself in the foot when you install something
from source on a system that relies on packages.

And again, is there something in nginx error log?

wbr, Valentin V. Bartenev

_______________________________________________
nginx mailing list
nginx@nginx.org
http://mailman.nginx.org/mailman/listinfo/nginx
Subject Author Posted

SPDY Installed but not working?

benseb July 03, 2013 10:19AM

RE: SPDY Installed but not working?

Lukas Tribus July 03, 2013 01:26PM

Re: RE: SPDY Installed but not working?

benseb July 05, 2013 10:35AM

Re: RE: SPDY Installed but not working?

benseb July 05, 2013 10:38AM

Re: SPDY Installed but not working?

Valentin V. Bartenev July 05, 2013 10:48AM

Re: SPDY Installed but not working?

benseb July 05, 2013 11:05AM

RE: SPDY Installed but not working?

Lukas Tribus July 05, 2013 11:20AM

Re: RE: SPDY Installed but not working?

benseb July 05, 2013 11:33AM

Re: RE: SPDY Installed but not working?

benseb July 05, 2013 11:38AM

Re: SPDY Installed but not working?

Valentin V. Bartenev July 05, 2013 11:46AM

Re: SPDY Installed but not working?

benseb July 05, 2013 11:58AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 67
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 254 on July 05, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready