Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: SPDY Installed but not working?

Valentin V. Bartenev
July 05, 2013 10:48AM
On Friday 05 July 2013 18:35:04 benseb wrote:
> It was installed via yum -(IUS)
>
> I installed both OpenSSL10 and openssl10-libs.x86_64 : A general purpose
> cryptography library with TLS implementation
>
>
> [root@lb-3 ~]# openssl version -a
> OpenSSL 1.0.1e 11 Feb 2013
> built on: Wed Feb 13 11:31:32 EST 2013
> platform: linux-x86_64
> options: bn(64,64) md2(int) rc4(8x,int) des(idx,cisc,16,int) idea(int)
> blowfish(idx)
> compiler: gcc -fPIC -DOPENSSL_PIC -DZLIB -DOPENSSL_THREADS -D_REENTRANT
> -DDSO_DLFCN -DHAVE_DLFCN_H -DKRB5_MIT -m64 -DL_ENDIAN -DTERMIO -Wall -O2 -g
> -pipe -Wall -Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 -fexceptions -fstack-protector
> --param=ssp-buffer-size=4 -m64 -mtune=generic -Wa,--noexecstack -DPURIFY
> -DOPENSSL_IA32_SSE2 -DOPENSSL_BN_ASM_MONT -DOPENSSL_BN_ASM_MONT5
> -DOPENSSL_BN_ASM_GF2m -DSHA1_ASM -DSHA256_ASM -DSHA512_ASM -DMD5_ASM
> -DAES_ASM -DVPAES_ASM -DBSAES_ASM -DWHIRLPOOL_ASM -DGHASH_ASM
> OPENSSLDIR: "/etc/pki/tls"
> engines: rsax dynamic

Have you actually built nginx with this version of library?
What's in the error log?

wbr, Valentin V. Bartenev

--
http://nginx.org/en/donation.html

_______________________________________________
nginx mailing list
nginx@nginx.org
http://mailman.nginx.org/mailman/listinfo/nginx
Subject Author Posted

SPDY Installed but not working?

benseb July 03, 2013 10:19AM

RE: SPDY Installed but not working?

Lukas Tribus July 03, 2013 01:26PM

Re: RE: SPDY Installed but not working?

benseb July 05, 2013 10:35AM

Re: RE: SPDY Installed but not working?

benseb July 05, 2013 10:38AM

Re: SPDY Installed but not working?

Valentin V. Bartenev July 05, 2013 10:48AM

Re: SPDY Installed but not working?

benseb July 05, 2013 11:05AM

RE: SPDY Installed but not working?

Lukas Tribus July 05, 2013 11:20AM

Re: RE: SPDY Installed but not working?

benseb July 05, 2013 11:33AM

Re: RE: SPDY Installed but not working?

benseb July 05, 2013 11:38AM

Re: SPDY Installed but not working?

Valentin V. Bartenev July 05, 2013 11:46AM

Re: SPDY Installed but not working?

benseb July 05, 2013 11:58AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 100
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 254 on July 05, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready