Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

RE: SPDY Installed but not working?

Lukas Tribus
July 03, 2013 01:26PM
Hi!


> Missing NPN Extension in SSL/TLS Handshake

Did you compile openssl on your own?
Can you post the output of "openssl version -a"?

Sounds to me as if OpenSSL was build without TLS extensions.


Thanks,

Lukas
_______________________________________________
nginx mailing list
nginx@nginx.org
http://mailman.nginx.org/mailman/listinfo/nginx
Subject Author Posted

SPDY Installed but not working?

benseb July 03, 2013 10:19AM

RE: SPDY Installed but not working?

Lukas Tribus July 03, 2013 01:26PM

Re: RE: SPDY Installed but not working?

benseb July 05, 2013 10:35AM

Re: RE: SPDY Installed but not working?

benseb July 05, 2013 10:38AM

Re: SPDY Installed but not working?

Valentin V. Bartenev July 05, 2013 10:48AM

Re: SPDY Installed but not working?

benseb July 05, 2013 11:05AM

RE: SPDY Installed but not working?

Lukas Tribus July 05, 2013 11:20AM

Re: RE: SPDY Installed but not working?

benseb July 05, 2013 11:33AM

Re: RE: SPDY Installed but not working?

benseb July 05, 2013 11:38AM

Re: SPDY Installed but not working?

Valentin V. Bartenev July 05, 2013 11:46AM

Re: SPDY Installed but not working?

benseb July 05, 2013 11:58AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 93
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 254 on July 05, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready