Francis Daly
November 17, 2022 01:12PM
On Thu, Nov 17, 2022 at 12:58:31PM -0500, blason wrote:

Hi there,

> Nothing interesting as such however below is the curl output from nginx
> server

How sure are you that this response came from your nginx server?

> curl -I https://xxx.xxxx.xxx:8081/neutrino-sso-web

The nginx config you showed included some add_header directives.

The matching http response headers are not in what you show here.

> HTTP/1.1 302 Found
> Date: Thu, 17 Nov 2022 17:57:10 GMT
> Server: JBoss-EAP/7
> Strict-Transport-Security: max-age=63072000; includeSubDomains; preload

Is there any chance that you are actually talking to a different web
server entirely?

Do your nginx server logs show this request being handled?

(Or have I misunderstood something about this post?)

Cheers,

f
--
Francis Daly francis@daoine.org
_______________________________________________
nginx mailing list -- nginx@nginx.org
To unsubscribe send an email to nginx-leave@nginx.org
Subject Author Posted

Running ssl on custom port and its not working

blason November 16, 2022 01:04PM

Re: Running ssl on custom port and its not working

Sergey A. Osokin November 16, 2022 01:26PM

Re: Running ssl on custom port and its not working

blason November 17, 2022 12:58PM

Re: Running ssl on custom port and its not working

Francis Daly November 17, 2022 01:12PM

Re: Running ssl on custom port and its not working

Sergey A. Osokin November 17, 2022 05:32PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 189
Record Number of Users: 8 on April 13, 2023
Record Number of Guests: 500 on July 15, 2024
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready