Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: map module not working with new 1.1.0

Maxim Dounin
August 09, 2011 08:24PM
Hello!

On Tue, Aug 09, 2011 at 07:45:47PM -0400, Rami Essaid wrote:

> Hi Guys,
>
> Has anyone experienced any issues with the map module using the new 1.1.0
> compile of nginx? I am mapping user agents and under 1.0.5 everything
> worked great, with the new version the exact same config doesnt seem to be
> working. I've tried two different maps based on previous comments and
> neither seem to work. Anyone else?
>
>
> http {
> ....
> map $http_user_agent $searchengine {
> default 0;
> ~(?i)mozilla 1;
> ~*mozilla 1;
> }
> ...
> location / {
> ....
> if ($searchengine){
> #return 418;
> rewrite ^ /testing/ redirect;
> }
> ...

Works fine here in 1.1.0.

Maxim Dounin

_______________________________________________
nginx mailing list
nginx@nginx.org
http://mailman.nginx.org/mailman/listinfo/nginx
Subject Author Posted

map module not working with new 1.1.0

ressaid August 09, 2011 07:46PM

Re: map module not working with new 1.1.0

Maxim Dounin August 09, 2011 08:24PM

Re: map module not working with new 1.1.0

ressaid August 09, 2011 08:36PM

Re: map module not working with new 1.1.0

Maxim Dounin August 09, 2011 09:02PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 46
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready