Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: map module not working with new 1.1.0

August 09, 2011 08:36PM
I am so sorry for the false alarm. When testing nginx I reload the config
using the nginx -s reload command. Because I am using a virtual
environment my IP address had shift and the config IP mapping was no longer
accurate but the reload command did not notify me of the conflict. After
killing nginx and starting it again it gave me the proper error code:
nginx: [emerg] bind() to 10.2.10.236:80 failed (99: Cannot assign requested
address)

This is a small thing I guess but it would have been nice when using the
reload command that it informed me that something was wrong instead of just
not accepting the changes I made.

Rami

On Tue, Aug 9, 2011 at 8:22 PM, Maxim Dounin <mdounin@mdounin.ru> wrote:

> Hello!
>
> On Tue, Aug 09, 2011 at 07:45:47PM -0400, Rami Essaid wrote:
>
> > Hi Guys,
> >
> > Has anyone experienced any issues with the map module using the new 1.1.0
> > compile of nginx? I am mapping user agents and under 1.0.5 everything
> > worked great, with the new version the exact same config doesnt seem to
> be
> > working. I've tried two different maps based on previous comments and
> > neither seem to work. Anyone else?
> >
> >
> > http {
> > ....
> > map $http_user_agent $searchengine {
> > default 0;
> > ~(?i)mozilla 1;
> > ~*mozilla 1;
> > }
> > ...
> > location / {
> > ....
> > if ($searchengine){
> > #return 418;
> > rewrite ^ /testing/ redirect;
> > }
> > ...
>
> Works fine here in 1.1.0.
>
> Maxim Dounin
>
> _______________________________________________
> nginx mailing list
> nginx@nginx.org
> http://mailman.nginx.org/mailman/listinfo/nginx
>



--
Cheers,
Rami
_______________________________________________
nginx mailing list
nginx@nginx.org
http://mailman.nginx.org/mailman/listinfo/nginx
Subject Author Posted

map module not working with new 1.1.0

ressaid August 09, 2011 07:46PM

Re: map module not working with new 1.1.0

Maxim Dounin August 09, 2011 08:24PM

Re: map module not working with new 1.1.0

ressaid August 09, 2011 08:36PM

Re: map module not working with new 1.1.0

Maxim Dounin August 09, 2011 09:02PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 89
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready