Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

502 bad gateway for only one subdomain

Posted by xokia 
502 bad gateway for only one subdomain
November 22, 2023 07:54PM
Could use some help on this one doesnt make any sense

I had vaultwarden working and it worked for for month. Just recently I started getting 502 bad gateway when I would go to https://vw.mydomain.com I have other subdomains that work perfectly fine still. I am unable to figure out why nginx is giving me bad gateway error for this ONE subdomain

server {
listen 443 ssl http2;
listen [::]:443 ssl http2;

server_name vw.*;
include /config/nginx/ssl.conf;
client_max_body_size 128M;

location / {
include /config/nginx/proxy.conf;
include /config/nginx/resolver.conf;
set $upstream_app 192.168.3.12;
set $upstream_port 4743;
set $upstream_proto https;
proxy_ssl_server_name on;
proxy_pass $upstream_proto://$upstream_app:$upstream_port;

}
}


2023/11/22 16:43:19 [error] 577#577: *9 SSL_do_handshake() failed (SSL: error:0A00010B:SSL routines::wrong version number) while SSL handshaking to upstream, client: 192.168.0.1, server: vw.*, request: "GET / HTTP/2.0", upstream: "https://192.168.0.3:4743/", host: "vw.mydomain.com"
Re: 502 bad gateway for only one subdomain
November 22, 2023 08:17PM
resolved. I should have used set $upstream_proto http;
instead of https
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 299
Record Number of Users: 8 on April 13, 2023
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready