Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Green screen when publishing rtmp to HLS

Posted by dbrb2 
Green screen when publishing rtmp to HLS
June 01, 2021 12:47PM
I have an rtsp stream that is published to rtmp using ffmpeg. The same ffmpeg process also saves the files locally as mp4.

Nginx has been set up to receive the rtmp stream and publish as HLS

This sometimes works...however more commonly the HLS output is a pulsing green square.....
Any ideas?

ffmpeg -rtsp_transport tcp -t 1800 -i rtsp://<rtsp_string> -vcodec copy -an -strict -2 -f flv rtmp://localhost/main_door/stream -map 0 -vcodec copy -an -movflags +faststart -f mp4 /tmp/clip.mp4

The rtsp stream is at ~800Kbps, 1080p

nginx v1.18.0

load_module "modules/ngx_rtmp_module.so";
load_module "modules/ngx_http_fancyindex_module.so";

worker_processes 1;

events {
worker_connections 1024;
}

# RTMP configuration
rtmp {
server {
listen 1935; # Listen on standard RTMP port
chunk_size 4000;

application main_door {
live on;
hls on;
hls_path /mnt/hls/;
hls_fragment 3;
hls_playlist_length 60;
deny play all;
}
}
}

http {
index index.html index.htm index.php;
include /etc/nginx/mime.types;
server {
listen 8080;
location / {
fancyindex on;
fancyindex_localtime on;
fancyindex_exact_size off;
add_header 'Cache-Control' 'no-cache';
root /mnt/;
}
}
}
Attachments:
open | download - green.jpeg (14.5 KB)
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 64
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready