Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

test suite failure with 1.20.1

Hugo Lefeuvre
July 03, 2021 04:20AM
Hi,

I am trying to run the test suite, but it seems that, no matter how I build
Nginx, it systematically fails.

It seems that, most (all?) of the time, tests fail because Nginx returns
403 error codes, e.g.:

./ssi_waited.t ............................. 1/3
# Failed test 'waited non-active'
# at ./ssi_waited.t line 60.
# 'HTTP/1.1 403 Forbidden
# Server: nginx/1.21.0
# Date: Sat, 03 Jul 2021 08:06:00 GMT
# Content-Type: text/html
# Connection: close
#
# <html>
# <head><title>403 Forbidden</title></head>
# <body>
# <center><h1>403 Forbidden</h1></center>
# <hr><center>nginx/1.21.0</center>
# </body>
# </html>
# '
# doesn't match '(?^m:^xFIRSTxWAITEDxSECONDx$)'

The runtime configuration is the default one from nginx-1.20.1.tar.gz
(conf/nginx.conf).

I must be doing something wrong with the build or run time configuration,
but I cannot pinpoint what. Any idea?

Best,
Hugo

--
Hugo Lefeuvre (hle) | www.owl.eu.com
RSA4096_ 360B 03B3 BF27 4F4D 7A3F D5E8 14AA 1EB8 A247 3DFD
ed25519_ 37B2 6D38 0B25 B8A2 6B9F 3A65 A36F 5357 5F2D DC4C
_______________________________________________
nginx-devel mailing list
nginx-devel@nginx.org
http://mailman.nginx.org/mailman/listinfo/nginx-devel
Subject Author Views Posted

test suite failure with 1.20.1

Hugo Lefeuvre 83 July 03, 2021 04:20AM

Re: test suite failure with 1.20.1

Maxim Dounin 11 July 03, 2021 09:30PM



Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.

Online Users

Guests: 41
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready