April 08, 2010 05:20AM
1. I had add "--with-http_stub_status_module" when I configure the Nginx.

2. I run "/usr/local/nginx/sbin/nginx -t", and the test is successful.
My nginx.conf:

user daemon;
worker_processes 1;
events {
worker_connections 1024;
}
http {
include mime.types;
default_type application/octet-stream;
sendfile on;
keepalive_timeout 65;
server {
listen 80;
server_name 192.168.1.140;

location / {
root /home/httpd;
index index.html index.htm index.php;
}
error_page 500 502 503 504 /50x.html;
location = /50x.html {
root html;
}
location ~ \.php$ {
fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
fastcgi_index index.php;
fastcgi_param SCRIPT_FILENAME /home/httpd/$fastcgi_script_name;
include fastcgi_params;
}
location /NginxStatus {
stub_status on;
auth_basic "NginxStatus";
auth_basic_user_file conf/htpasswd;
}
}
}


3. I visit http://192.168.1.140, and it is OK.
But I visit http://192.168.1.140/NginxStatus, it return "403 Forbidden".

Is my nginx.conf wrong? What should I do to make visit http://192.168.1.140/NginxStatus ok?
Subject Author Posted

why my NginxStatus do not work?

ultrawind April 08, 2010 05:20AM

Re: why my NginxStatus do not work?

ultrawind April 08, 2010 05:24AM

Re: why my NginxStatus do not work?

Maxim Dounin April 08, 2010 06:24AM

Re: why my NginxStatus do not work?

ultrawind April 08, 2010 09:24PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 60
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready