Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: Illumos/SmartOS/Solaris issue when using eventport and keepalive at the same time

James
March 18, 2017 07:16AM
On 17/03/2017 13:09, Maxim Dounin wrote:

Hello!

> There are problems with eventport implementation, known for at
> least several years now, and these can be easily reproduced by
> running our test suite with 'use eventport' added to test
> configurations. If I recall correctly, upstream keepalive is not
> something important to trigger problems, any connection to an
> upstream is basically enough.
>
> Unfortunately, these problems are very low priority due to
> minor popularity of Solaris. Consider using /dev/poll instead,
> which is the default, well tested and has no known problems.

I accept all that but learnt the hard way myself. Perhaps the docs
could not recommend eventport with Solaris and warn against its use for
now. eg:

http://nginx.org/en/docs/events.html


Спасибо!


James.
_______________________________________________
nginx mailing list
nginx@nginx.org
http://mailman.nginx.org/mailman/listinfo/nginx
Subject Author Posted

Illumos/SmartOS/Solaris issue when using eventport and keepalive at the same time

Peter Toth March 16, 2017 06:48PM

Re: Illumos/SmartOS/Solaris issue when using eventport and keepalive at the same time

Maxim Dounin March 17, 2017 09:10AM

Re: Illumos/SmartOS/Solaris issue when using eventport and keepalive at the same time

Peter Toth March 18, 2017 04:06AM

Re: Illumos/SmartOS/Solaris issue when using eventport and keepalive at the same time

James March 18, 2017 07:16AM

Re: Illumos/SmartOS/Solaris issue when using eventport and keepalive at the same time

Yaroslav Zhuravlev March 28, 2017 08:56AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 198
Record Number of Users: 8 on April 13, 2023
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready