Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: no live upstreams and NO previous error

March 22, 2018 06:15AM
Hey Drookie,

Can you let me know how you solved this issue?

We are facing a similar issue which results in 502 gateway error and I'm not able to find a solution for it.

Below is the error log from /var/log/nginx/error.log

2018/03/22 01:34:49 [error] 8779#0: *13133 no live upstreams while connecting to upstream, client: 207.189.113.68, server: 192.168.10.4, request: "POST /upload_app HTTP/1.1", upstream: "uwsgi://upload_clusters", host: "173.255.9.88"
2018/03/22 01:34:50 [error] 8779#0: *13136 no live upstreams while connecting to upstream, client: 207.189.113.68, server: 192.168.10.4, request: "POST /upload_app HTTP/1.1", upstream: "uwsgi://upload_clusters", host: "173.255.9.88"
2018/03/22 01:34:50 [error] 8779#0: *13143 no live upstreams while connecting to upstream, client: 207.189.113.68, server: 192.168.10.4, request: "POST /upload_app HTTP/1.1", upstream: "uwsgi://upload_clusters", host: "173.255.9.88"
2018/03/22 01:34:50 [error] 8779#0: *13144 no live upstreams while connecting to upstream, client: 207.189.113.68, server: 192.168.10.4, request: "POST /upload_app HTTP/1.1", upstream: "uwsgi://upload_clusters", host: "173.255.9.88"

We dont get this issue for all requests but for some random requests in between. Below is the access log from /var/log/nginx/access.log
207.189.113.68 - - [22/Mar/2018:02:15:29 -0700] "POST /upload_app HTTP/1.1" 502 198 "-" "Apache-HttpClient/4.0.3 (java 1.5)"
207.189.113.68 - - [22/Mar/2018:02:15:29 -0700] "POST /upload_app HTTP/1.1" 200 162 "-" "Apache-HttpClient/4.0.3 (java 1.5)"
207.189.113.68 - - [22/Mar/2018:02:15:29 -0700] "POST /upload_app HTTP/1.1" 200 162 "-" "Apache-HttpClient/4.0.3 (java 1.5)"
207.189.113.68 - - [22/Mar/2018:02:15:29 -0700] "POST /upload_app HTTP/1.1" 502 198 "-" "Apache-HttpClient/4.0.3 (java 1.5)"
207.189.113.68 - - [22/Mar/2018:02:15:29 -0700] "POST /upload_app HTTP/1.1" 502 198 "-" "Apache-HttpClient/4.0.3 (java 1.5)"
207.189.113.68 - - [22/Mar/2018:02:15:29 -0700] "POST /upload_app HTTP/1.1" 200 162 "-" "Apache-HttpClient/4.0.3 (java 1.5)"
207.189.113.68 - - [22/Mar/2018:02:15:34 -0700] "POST /upload_app HTTP/1.1" 200 162 "-" "Apache-HttpClient/4.0.3 (java 1.5)"
207.189.113.68 - - [22/Mar/2018:02:15:34 -0700] "POST /upload_app HTTP/1.1" 200 162 "-" "Apache-HttpClient/4.0.3 (java 1.5)"
207.189.113.68 - - [22/Mar/2018:02:15:36 -0700] "POST /upload_app HTTP/1.1" 200 162 "-" "Apache-HttpClient/4.0.3 (java 1.5)"
207.189.113.68 - - [22/Mar/2018:02:15:37 -0700] "POST /upload_app HTTP/1.1" 200 162 "-" "Apache-HttpClient/4.0.3 (java 1.5)"
207.189.113.68 - - [22/Mar/2018:02:15:39 -0700] "POST /upload_app HTTP/1.1" 200 162 "-" "Apache-HttpClient/4.0.3 (java 1.5)"
207.189.113.68 - - [22/Mar/2018:02:15:42 -0700] "POST /upload_app HTTP/1.1" 200 162 "-" "Apache-HttpClient/4.0.3 (java 1.5)"
207.189.113.68 - - [22/Mar/2018:02:15:42 -0700] "POST /upload_app HTTP/1.1" 200 162 "-" "Apache-HttpClient/4.0.3 (java 1.5)"
207.189.113.68 - - [22/Mar/2018:02:15:45 -0700] "POST /upload_app HTTP/1.1" 200 162 "-" "Apache-HttpClient/4.0.3 (java 1.5)"
207.189.113.68 - - [22/Mar/2018:02:15:46 -0700] "POST /upload_app HTTP/1.1" 502 198 "-" "Apache-HttpClient/4.0.3 (java 1.5)"
207.189.113.68 - - [22/Mar/2018:02:15:46 -0700] "POST /upload_app HTTP/1.1" 200 162 "-" "Apache-HttpClient/4.0.3 (java 1.5)"

As you can see some requests got 200(success) response and some got 502(gateway error). I have tried parameter tuning by increasing timeouts but no help.

It would be really helpful if you can let me know what worked for you. Thanks.
Subject Author Posted

no live upstreams and NO previous error

drook September 14, 2016 01:03PM

Re: no live upstreams and NO previous error

drookie September 15, 2016 02:49AM

Re: no live upstreams and NO previous error

drookie September 15, 2016 03:00AM

Re: no live upstreams and NO previous error

vishnu.dinoct February 08, 2017 07:55AM

Re: no live upstreams and NO previous error

vishnu.dinoct February 08, 2017 07:56AM

Re: no live upstreams and NO previous error

manjusv March 22, 2018 06:15AM

Re: no live upstreams and NO previous error

vishnu.dinoct February 11, 2017 12:52AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 58
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready