Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: Perl + fcgi + nginx - what am I doing wrong?

July 31, 2015 02:55PM
Hi,

Aaaaah now I feel like a total muppet!

I had:

fastcgi_param SCRIPT_FILENAME /srv/www/site.net/www/cgi-bin/$fastcgi_script_name;

but it wasn't in the cgi-bin!!!!It should have been:

fastcgi_param SCRIPT_FILENAME /srv/www/site.net/www/$fastcgi_script_name;

Reboot it, and it works fine now., That'd be whyit was 403'ing... as it couldn't find the file. Duh!

Thanks for sticking through this with me. I've been battling that for hours. Always so simple when you know the answer ;)

Cheers

Andy
Subject Author Posted

Perl + fcgi + nginx - what am I doing wrong?

youradds July 31, 2015 08:55AM

Re: Perl + fcgi + nginx - what am I doing wrong?

youradds July 31, 2015 10:55AM

Re: Perl + fcgi + nginx - what am I doing wrong?

Francis Daly July 31, 2015 12:02PM

Re: Perl + fcgi + nginx - what am I doing wrong?

youradds July 31, 2015 01:51PM

Re: Perl + fcgi + nginx - what am I doing wrong?

Erick Ocrospoma July 31, 2015 02:20PM

Re: Perl + fcgi + nginx - what am I doing wrong?

youradds July 31, 2015 02:55PM

Re: Perl + fcgi + nginx - what am I doing wrong?

youradds July 31, 2015 02:59PM

Re: Perl + fcgi + nginx - what am I doing wrong?

Francis Daly July 31, 2015 06:24PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 60
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready