Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Static content

June 30, 2015 07:19AM
Hi,
I have NGinx 1.8.0 installed successfully and configured NGinx... with upstream servers provided. NGinx and Services are deployed on separate machines. Now, when an request is made via NGinx, the service is invoked resulting in UI with no static content loaded.

I have tried root, rewrite directives... to specify the static content path on another server (workspace.corp.test.no), which didn't helped. I might be wrong with configuration. Pls. assist


server {
listen 80;
server_name workspace.corp.test.no;

location ~"*\.(js|jpg|png|css)$" {
root /workspace/WEB-INF/classes/static;
expires 30d;
}

location /{
proxy_pass http://workspace.corp.test.no/workspace/agentLogin/;
}
}


And, the above configuration is expecting static content on the server where NGinx is installed, when an request is made. But, I expect the static content to be expected from remote server.



Best regards,
Maddy
Subject Author Posted

Static content

smsmaddy1981 June 30, 2015 07:19AM

Re: Static content

mike-pt June 30, 2015 10:38AM

Re: Static content

smsmaddy1981 June 30, 2015 05:04PM

Re: Static content

mike-pt June 30, 2015 05:52PM

Re: Static content

smsmaddy1981 July 07, 2015 07:07AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 84
Record Number of Users: 8 on December 15, 2016
Record Number of Guests: 386 on August 02, 2016
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready