Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: map $uri in 1.3.0+ NOT working in 1.6.0+

October 03, 2014 09:04AM
Hi Valentin,

I have read that I should be using the location directive unless I have numerous mappings in other places.

In this case we have about a dozen mappings.

But I am curious if I used the location directive what would the above mapping example translate to so that it results in a $use_secure variable that we can include in another file so that it can be used inside multiple server blocks.

Why do we do it this way... b/c we have standardized templates for the core server blocks and mappings specific to the domain are prepended to the main file.
Subject Author Posted

map $uri in 1.3.0+ NOT working in 1.6.0+

nikolaos2012 October 02, 2014 11:08PM

Re: map $uri in 1.3.0+ NOT working in 1.6.0+

nikolaos2012 October 03, 2014 12:58AM

Re: map $uri in 1.3.0+ NOT working in 1.6.0+

Valentin V. Bartenev October 03, 2014 05:02AM

Re: map $uri in 1.3.0+ NOT working in 1.6.0+

nikolaos2012 October 03, 2014 09:04AM

Re: map $uri in 1.3.0+ NOT working in 1.6.0+

Valentin V. Bartenev October 03, 2014 03:00PM

Re: map $uri in 1.3.0+ NOT working in 1.6.0+

nikolaos2012 October 04, 2014 12:20AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 101
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready