Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

FastCGI backend issue

January 25, 2011 04:38AM
I've got a self-written FastCGI backend. It works with Lighttpd, but not with Nginx. Nginx connects to the backend, sends the request, receives the response, but then appears to wait on something else.

The backend writes one or more FCGI_STDOUT packets and a FCGI_END_REQUEST packet. Any hints on what's wrong?

writev(10, [{"\1\1\0\1\0\10\0\0\0\1\0\0\0\0\0\0\1\4\0\1\3\212\6\0\f\0QUERY_"..., 952}], 1) = 952
epoll_wait(8, {{EPOLLIN|EPOLLOUT, {u32=3285521105, u64=139778701202129}}}, 512, 59998) = 1
recvfrom(10, "\1\6\0\1\2[\0\0Content-Type: text/html;"..., 4096, 0, NULL, NULL) = 635
readv(10, 0x7fff5452b860, 1) = -1 EAGAIN (Resource temporarily unavailable)
epoll_wait(8, {}, 512, 59962) = 0
Subject Author Posted

FastCGI backend issue

Olaf van der Spek January 25, 2011 04:38AM

Re: FastCGI backend issue

Maxim Dounin January 25, 2011 05:54AM

Re: FastCGI backend issue

Olaf van der Spek January 25, 2011 07:52AM

Re: FastCGI backend issue

Maxim Dounin January 25, 2011 08:24AM

Re: FastCGI backend issue

Olaf van der Spek January 25, 2011 08:41AM

Re: FastCGI backend issue

Maxim Dounin January 25, 2011 10:54AM

Re: FastCGI backend issue

Olaf van der Spek January 27, 2011 12:25PM

Re: FastCGI backend issue

Olaf van der Spek February 04, 2011 01:57PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 80
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready