Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: Как можно отловить "пустой" URI в запросе?

October 31, 2013 09:35AM
if ($request_uri == "") {
return 403;
}
Subject Author Posted

Как можно отловить "пустой" URI в запросе?

RedRat October 31, 2013 08:54AM

Re: Как можно отловить "пустой" URI в запросе?

megalodon October 31, 2013 09:35AM

Re: Как можно отловить "пустой" URI в запросе?

RedRat October 31, 2013 09:59AM

Re: Как можно отловить "пустой" URI в запросе?

megalodon October 31, 2013 10:30AM

Re: Как можно отловить "пустой" URI в запросе?

megalodon October 31, 2013 10:41AM

Re: Как можно отловить " пустой" URI в запросе?

Валентин Бартенев October 31, 2013 09:52AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 89
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready