Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: gzip on 7.65 not responding

May 26, 2010 11:03AM
Thanks for the help. Got it working this morning. I did as Ryan suggested and found it was related to the gzip disable statement. I added MSIE [1-6]\.(?!.*SV1) the () part to that statement and it works.

Ryan, we use such high compression because we are running on a machine with a lot of cpu overhead. If the higher compression starts to put some pressure on the CPU we will lower it and I appreciate the reminder about that.

Do you do any type of caching with the proxy and if so, have you had any issues? We would like to cache our dynamic asp pages but have been cautious because of viewstate and sessions.

Finally, do you use more than one backend server and if so have you found a good resolution to the Etag issue. I have tried many of the IIS6 options I found online with no result. I am getting tempted to block the Etag header at the proxy level at this point.

Thanks,
Craig
Subject Author Posted

gzip on 7.65 not responding

reference123 May 25, 2010 07:31PM

Re: gzip on 7.65 not responding

reference123 May 25, 2010 07:34PM

Re: gzip on 7.65 not responding

Ryan Malayter May 26, 2010 08:48AM

Re: gzip on 7.65 not responding

Maxim Dounin May 26, 2010 09:22AM

Re: gzip on 7.65 not responding

reference123 May 26, 2010 11:03AM

Re: gzip on 7.65 not responding

Luca De Marinis May 26, 2010 11:20AM

Re: gzip on 7.65 not responding

reference123 May 26, 2010 11:25AM

Re: gzip on 7.65 not responding

Ryan Malayter May 26, 2010 12:00PM

Re: gzip on 7.65 not responding

reference123 May 26, 2010 12:10PM

Re: gzip on 7.65 not responding

Ryan Malayter May 26, 2010 12:34PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 55
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready