Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: X-Accel-Redirect not passing Content-Type?

Kon Wilms
April 07, 2009 06:44PM
On Tue, Apr 7, 2009 at 3:34 PM, michael <nginx-forum@nginx.us> wrote:
> Are you setting Content-Type before X-Accel or after? I was just testing X-Accel and ran into the same issue. Turns out I applied Content-Type prior to X-Accel and it worked.

Before, but the result is the same (text/html).

> Per the documentation (or a mailing list post somewhere) X-Accel *inherits* Content-Type, so I'd imagine if the server received an X-Accl before Content-Type, the Content-Type would've been "determined" already...

Correct, and if anything is echoed to the browser it is also
immutable. I've checked for both of these.

Cheers
Kon
Subject Author Posted

X-Accel-Redirect not passing Content-Type?

Kon Wilms April 07, 2009 05:51PM

Re: X-Accel-Redirect not passing Content-Type?

michael April 07, 2009 06:34PM

Re: X-Accel-Redirect not passing Content-Type?

Kon Wilms April 07, 2009 06:44PM

Re: X-Accel-Redirect not passing Content-Type?

Maxim Dounin April 07, 2009 07:59PM

Re: X-Accel-Redirect not passing Content-Type?

mike April 07, 2009 08:14PM

Re: X-Accel-Redirect not passing Content-Type?

Kon Wilms April 07, 2009 09:18PM

Re: X-Accel-Redirect not passing Content-Type?

Xia Qingran April 15, 2009 05:12AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 65
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready