Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: glype 404 error nginx/0.7.59+ fastcgi

February 05, 2010 10:37PM
Thanks Rob, for your reply.
I turn off Path info URL encoding option on glype, but it made glype dysfunctional. Then, I tried to cofigure nginx-0.8.33 --with-fastcgi_split_path_info but I receive

[code]
./configure: error: invalid option "--with-fastcgi_split_path_info"
[/code]

I really appreciate it if you can give me further instructions, ideally a sample ./cinfigure and nginx.conf file.

Cheers
Subject Author Posted

glype 404 error nginx/0.7.59+ fastcgi

zereshk February 04, 2010 10:51PM

Re: glype 404 error nginx/0.7.59+ fastcgi

Rob Schultz February 05, 2010 09:02AM

Re: glype 404 error nginx/0.7.59+ fastcgi

zereshk February 05, 2010 10:37PM

Re: glype 404 error nginx/0.7.59+ fastcgi

Rob Schultz February 06, 2010 03:56AM

Re: glype 404 error nginx/0.7.59+ fastcgi

zereshk February 06, 2010 04:22AM

Re: glype 404 error nginx/0.7.59+ fastcgi

Rob Schultz February 06, 2010 01:28PM

Re: glype 404 error nginx/0.7.59+ fastcgi

zereshk February 07, 2010 05:49AM

Re: glype 404 error nginx/0.7.59+ fastcgi

zereshk February 07, 2010 05:54AM

Re: glype 404 error nginx/0.7.59+ fastcgi

Rob Schultz February 07, 2010 12:30PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 97
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 254 on July 05, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready