Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Help with autoindex on; missing slash for directories

All files from this thread

File Name File Size   Posted by Date  
include-dirent-x86_64.tar.gz 3.6 KB open | download Yazz Atlas 07/02/2009 Read message
patch-nginx-debug-autoindex.txt 552 bytes open | download Maxim Dounin 07/02/2009 Read message
patch.autoindex.txt 2.8 KB open | download Igor Sysoev 10/13/2009 Read message
Yazz Atlas
July 01, 2009 02:09AM
I'm working on upgrading some servers running nginx-0.6.34 to either
nginx-0.8.4 or nginx-0.7.61. The problem is I have another tool that
was crawling the nginx directory and following all the directories it
found. With the latest version of nginx the the directories aren't
given a slash so doing the automated crawl fails.

The older nginx-0.6.34 output the following: ( Added pre tag to
prevent auto formatting from happening.)

<pre>

<html>
<head><title>Index of /static/</title></head>
<body bgcolor="white">
<h1>Index of /static/</h1><hr><pre><a href="../">../</a>
<a href="site/">site/</a> 30-Jun-2009 21:49 -
</pre><hr></body>
</html>

</pre>

The newer nginx-0.8.4 and nginx-0.7.61 out puts the following:

<pre>

<html>
<head><title>Index of /static/</title></head>
<body bgcolor="white">
<h1>Index of /static/</h1><hr><pre><a href="../">../</a>
<a href="site">site</a> 30-Jun-2009 21:49 -
</pre><hr></body>
</html>

</pre>

Notice the missing slash after the word site. I was relying on having
the slash so I could navigate down directories with my crawler.

Any one have a solution to add the slash back?

Thanks!

-Yazz Atlas
Subject Author Posted

Help with autoindex on; missing slash for directories

Yazz Atlas July 01, 2009 02:09AM

Re: Help with autoindex on; missing slash for directories

Maxim Dounin July 01, 2009 05:30AM

Re: Help with autoindex on; missing slash for directories

Yazz Atlas July 01, 2009 12:48PM

Re: Help with autoindex on; missing slash for directories

Maxim Dounin July 01, 2009 06:53PM

Re: Help with autoindex on; missing slash for directories Attachments

Yazz Atlas July 02, 2009 02:01PM

Re: Help with autoindex on; missing slash for directories Attachments

Maxim Dounin July 02, 2009 03:22PM

Re: Help with autoindex on; missing slash for directories

Joshua Zhu July 02, 2009 11:55PM

Re: Help with autoindex on; missing slash for directories

Maxim Dounin July 03, 2009 04:49AM

Re: Help with autoindex on; missing slash for directories

Yazz D. Atlas July 16, 2009 07:25PM

Re: Help with autoindex on; missing slash for directories

Maxim Dounin July 16, 2009 11:01PM

Re: Help with autoindex on; missing slash for directories

Igor Sysoev July 17, 2009 07:14AM

Re: Help with autoindex on; missing slash for directories

Maxim Dounin July 21, 2009 02:08PM

Re: Help with autoindex on; missing slash for directories

chris_14278 October 13, 2009 02:07AM

Re: Help with autoindex on; missing slash for directories Attachments

Igor Sysoev October 13, 2009 03:30PM

Re: Help with autoindex on; missing slash for directories

Maxim Dounin October 13, 2009 08:52PM

Re: Help with autoindex on; missing slash for directories

Igor Sysoev October 14, 2009 07:32AM

Re: Help with autoindex on; missing slash for directories

Maxim Dounin October 14, 2009 08:30AM

Re: Help with autoindex on; missing slash for directories

Igor Sysoev October 14, 2009 08:48AM

Re: Help with autoindex on; missing slash for directories

Maxim Dounin October 14, 2009 09:40AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 87
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready