Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: Upstream fail over?

Mitchua Mitchua
July 31, 2009 01:39PM
Mahiti Support wrote:
> Mitchua Mitchua wrote:
>> >
>> I tried a config like this on 0.8.6 and I found that all requests ended
>> up going to the @application proxy, skipping the @varnish proxy
>> entirely. Am I doing something wrong?
>>
>> Here's a sample of my config:
>>
>>
>> location /
>> {
>> try_files @vanish @origin;
>> }
>>
>> Thanks!
>
> Hi,
>
> You seem to have put it as @vanish instead of @varnish.
> Is that causing you the issue?
>
> Vishnu

Sorry, bad copy/paste job ;) Those are correct in the config I'm using.

Any ideas? Does that look right?
--
Posted via http://www.ruby-forum.com/.
Subject Author Posted

Upstream fail over?

MortenP June 23, 2009 10:48AM

Re: Upstream fail over?

merlin corey June 26, 2009 05:33AM

Re: Upstream fail over?

Mitchua Mitchua July 26, 2009 10:42AM

Re: Upstream fail over?

Maxim Dounin July 26, 2009 04:56PM

Re: Upstream fail over?

Marcus Clyne July 26, 2009 09:30PM

Re: Upstream fail over?

Mahiti Support July 31, 2009 09:11AM

Re: Upstream fail over?

Maxim Dounin July 31, 2009 09:38AM

Re: Upstream fail over?

Mitchua Mitchua July 31, 2009 01:39PM

Re: Upstream fail over?

Mitchua Mitchua July 31, 2009 02:00PM

Re: Upstream fail over?

Maxim Dounin July 31, 2009 03:52PM

Re: Upstream fail over?

mitchua August 02, 2009 12:10PM

Re: Upstream fail over?

Igor Sysoev July 27, 2009 04:47AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 282
Record Number of Users: 8 on April 13, 2023
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready