Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: Upstream fail over?

Maxim Dounin
July 31, 2009 09:38AM
Hello!

On Fri, Jul 31, 2009 at 03:11:52PM +0200, Mahiti Support wrote:

> Mitchua Mitchua wrote:
> > >
> > I tried a config like this on 0.8.6 and I found that all requests ended
> > up going to the @application proxy, skipping the @varnish proxy
> > entirely. Am I doing something wrong?
> >
> > Here's a sample of my config:
> >
> >
> > location /
> > {
> > try_files @vanish @origin;
> > }
> >
> > Thanks!
>
> Hi,
>
> You seem to have put it as @vanish instead of @varnish.
> Is that causing you the issue?

No. It just incorrect. See my answer for details.

Maxim Dounin
Subject Author Posted

Upstream fail over?

MortenP June 23, 2009 10:48AM

Re: Upstream fail over?

merlin corey June 26, 2009 05:33AM

Re: Upstream fail over?

Mitchua Mitchua July 26, 2009 10:42AM

Re: Upstream fail over?

Maxim Dounin July 26, 2009 04:56PM

Re: Upstream fail over?

Marcus Clyne July 26, 2009 09:30PM

Re: Upstream fail over?

Mahiti Support July 31, 2009 09:11AM

Re: Upstream fail over?

Maxim Dounin July 31, 2009 09:38AM

Re: Upstream fail over?

Mitchua Mitchua July 31, 2009 01:39PM

Re: Upstream fail over?

Mitchua Mitchua July 31, 2009 02:00PM

Re: Upstream fail over?

Maxim Dounin July 31, 2009 03:52PM

Re: Upstream fail over?

mitchua August 02, 2009 12:10PM

Re: Upstream fail over?

Igor Sysoev July 27, 2009 04:47AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 89
Record Number of Users: 8 on April 13, 2023
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready