Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

rewriting a url with a ? in it not working

December 20, 2009 05:41AM
Hi All,

I've just recently moved over to nginx, so please excuse my stupidity if this is a really easy one to solve.

I have the following URL:

www.domain.net/content.php?/section/content_title/1

which I am trying to rewrite to:

www.domain.net/content/section/content_title/1

I'm using the following in my nginx config:

rewrite ^/content.php?/(\w*)/(\w*)/(\w*)$ /content/$1/$2/$3 last;

however when I visit the URL to be rewritten the vars $1 $2 $3 are not being passed to the content script. Interestingly though, if I visit:

www.domain.net/content.php/section/content_title/1 (notice the lack of ?)

It works fine.

Any assistance much appreciated.
Subject Author Posted

rewriting a url with a ? in it not working

jimxms December 20, 2009 05:41AM

Re: rewriting a url with a ? in it not working

mike December 20, 2009 05:50AM

Re: rewriting a url with a ? in it not working

jimxms December 20, 2009 06:04AM

Re: rewriting a url with a ? in it not working

edogawaconan December 20, 2009 08:56AM

Re: rewriting a url with a ? in it not working

Maxim Dounin December 20, 2009 11:10AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 69
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready