Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: [BUG] incorrect server address passed to PHP through FastCGI(from nginx version 0.7.36)

lhmwzy
March 17, 2009 01:50AM
so with me.
I am using 0.7.42 and php-fpm.

2009/3/17 mike <mike503@gmail.com>:
> i can validate this.
>
> i was running 0.7.31, i just upgraded to 0.7.42, and it stopped
> reporting the right variable.
>
> it is being passed like so:
> fastcgi_param SERVER_ADDR $server_addr;
>
> so there is a bug somewhere.
>
> On Mon, Mar 16, 2009 at 8:56 PM, Kinch Zhang <kinch.zhang@gmail.com> wrote:
>> Hi, there.
>>
>> We're using nginx with PHP through FastCGI, and from nginx 0.7.36 on, the PHP
>> global variable $_SERVER["SERVER_ADDR"] is always 0.0.0.0, but with the same PHP
>> configuration, nginx 0.7.35 passed the correct server address, so I think
>> there's a bug in nginx 0.7.36+.
>>
>> Regards,
>>
>> Kinch Zhang
>>
>>
>>
>
>
Subject Author Posted

[BUG] incorrect server address passed to PHP through FastCGI(from nginx version 0.7.36)

Kinch Zhang March 17, 2009 12:16AM

Re: [BUG] incorrect server address passed to PHP through FastCGI(from nginx version 0.7.36)

mike March 17, 2009 12:31AM

Re: [BUG] incorrect server address passed to PHP through FastCGI(from nginx version 0.7.36)

lhmwzy March 17, 2009 01:50AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 78
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready