Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: 502 Bad Gateway

August 14, 2019 01:01AM
I am also having this problem on my Linux box I run at home. I had the webserver running perfectly then followed directions to activate virtual hosting. That also started out working perfectly for a while then suddenly I was getting the 502 error when launching anything from the static site. I run Wordpress and Piwigo in frames within my static site. I have tried the sock to :9000 listen option with no change.

nginx version: nginx/1.14.2

PHP 7.3.4-2 (cli) (built: Apr 13 2019 19:05:48) ( NTS )
Copyright (c) 1997-2018 The PHP Group
Zend Engine v3.3.4, Copyright (c) 1998-2018 Zend Technologies
with Zend OPcache v7.3.4-2, Copyright (c) 1999-2018, by Zend Technologies

Linux webserver 4.19.0-5-amd64 #1 SMP Debian 4.19.37-5+deb10u2 (2019-08-08) x86_64

Any help would be much appreciated. I am quite the noob when it comes to setting up a raw Linux webserver so am learning as I go.

Radjin~
Subject Author Posted

502 Bad Gateway

Ken Wright August 12, 2019 11:36PM

Re: 502 Bad Gateway

Maxim Dounin August 13, 2019 07:46AM

Re: 502 Bad Gateway

Radjin August 14, 2019 01:01AM

Re: 502 Bad Gateway

Ken Wright August 14, 2019 01:48AM

Re: 502 Bad Gateway

Igor A. Ippolitov August 14, 2019 03:38AM

Re: 502 Bad Gateway

Ken Wright August 14, 2019 07:00PM

Re: 502 Bad Gateway

Igor A. Ippolitov August 15, 2019 12:54AM

Re: 502 Bad Gateway

Radjin August 14, 2019 04:11AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 165
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready