Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Running video

April 11, 2019 05:51PM
Hello,

I'm not sure if this is the right forum to ask. But, hopefully it is. I've tried google search on this issue with no helpful result.

An admin in my work has setup a VM for a webserver running nginx. I got a sudo account and managed to setup the website we need. We want to start adding videos and this is when trouble comes. After adding the videos in the right directory, I'm able to access it from a web browser (Firefox, Chrome, IE) but I have to be connected to the office network (via VPN or being physically in the office). When I try to access the videos from outside network, the browser seems to just get stuck. It never returns anything.
Note that accessing html pages and javascripts from inside and outside of the network are fine.

The server setting in nginx.conf is:

server {
listen 80;

server_name orgName.org;
root /var/www/html/;
index index.php;
autoindex off;

location / {
if (!-e $request_filename) {
rewrite ^/(.+)$ /index.php?page=$1 last;
}
}

location ~ database.js {
return 403;
}

location ~ \.php(/|$) {
include fastcgi.conf;
fastcgi_pass unix:/run/php/php7-fpm.sock;
}

}

Checking the error.log does not show any error.

Any help would be greatly appreciated. Thanks!


Miki
Subject Author Posted

Running video

samemiki April 11, 2019 05:51PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 53
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready