Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

[nginx logging module]$Request_time almost show 0.000 with proxy cache configuration

June 22, 2017 05:53AM
Hi guys,

I've configured for nginx to cache static like jpeg|png. The problem is if request with MISS status, it will show a non-zero value request_time, but if a HIT request, the request_time value is 0.000.
This is an nginx bug and is there anyway to resolve it.

My log format

```
log_format cache '$remote_addr - [$time_local] $upstream_cache_status $upstream_addr '
'"$request" $status $body_bytes_sent $request_time ["$upstream_response_time"] "$http_referer" '
'"$http_user_agent" "$host" "$server_port" "$connection"';
```

I read a topic about this but this is not informational. I've try to set timer_resolution to 0ms but nothing was changed

Thanks
Subject Author Posted

[nginx logging module]$Request_time almost show 0.000 with proxy cache configuration

jindov June 22, 2017 05:53AM

Re: [nginx logging module]$Request_time almost show 0.000 with proxy cache configuration

Maxim Dounin June 22, 2017 09:42AM

Re: [nginx logging module]$Request_time almost show 0.000 with proxy cache configuration

pbooth June 22, 2017 10:00AM

Re: [nginx logging module]$Request_time almost show 0.000 with proxy cache configuration

Lucas Rolff June 22, 2017 10:18AM

Re: [nginx logging module]$Request_time almost show 0.000 with proxy cache configuration

jindov June 23, 2017 04:02AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 72
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready