Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

HTTP/2 Issues

November 12, 2015 12:37AM
Hi,

I was having a few issues with HTTP/2 requests. Some files and images aren't loading on Chrome. I filed a bug report and documented the issue extensively here: https://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=553282

It might just be a Chrome issue, but I want to see if there is also a bug in Nginx or perhaps something I am doing wrong.

Here is the output from nginx -V: https://pastebin.com/Xez5hW0k

Any information will be helpful. Thanks.
Subject Author Posted

HTTP/2 Issues

DrDinosaur November 12, 2015 12:37AM

Re: HTTP/2 Issues

Matthias Rieber November 12, 2015 01:58AM

Re: HTTP/2 Issues

DrDinosaur November 12, 2015 02:16AM

Re: HTTP/2 Issues

Valentin V. Bartenev November 12, 2015 09:50AM

Re: HTTP/2 Issues

Valentin V. Bartenev November 12, 2015 11:18AM

Re: HTTP/2 Issues

Valentin V. Bartenev November 12, 2015 02:14PM

Re: HTTP/2 Issues

Matthias Rieber November 12, 2015 04:50PM

Re: HTTP/2 Issues

DrDinosaur November 13, 2015 10:30AM

Re: HTTP/2 Issues

Valentin V. Bartenev November 13, 2015 11:24AM

Re: HTTP/2 Issues

Andrew Hutchings November 13, 2015 11:24AM

Re: HTTP/2 Issues

DrDinosaur November 13, 2015 11:47AM

Re: HTTP/2 Issues

Valentin V. Bartenev November 13, 2015 12:18PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 106
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready