Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: Location not found when using /

Valentin V. Bartenev
May 15, 2015 09:12AM
On Thursday 14 May 2015 10:22:04 Guido Accardo wrote:
> Hi,
>
> I'm having a few problems with my routes and I'll appreciate any help
> that you could provide.
>
> Here is my nginx configuration:
>
> upstream internal {
> server 10.0.0.13:9001;
> server 10.0.0.13:9002;
> server 10.0.0.13:9003;
> server 10.0.0.13:9004;
> server 10.0.0.15:9001;
> server 10.0.0.15:9002;
> server 10.0.0.15:9003;
> server 10.0.0.15:9004;
> keepalive 1024;
> }
>
> server {
> listen 12340;
>
> location / {
> proxy_pass http://internal;
> }
> }
>
>
> Al the processes in the upstream matches the route: /process/a/N
>
> Everything is running ok, but in a random fashion routes that worked in the
> past, such as
> /process/a/1 or /process/a/2 returns as HTTP/404 and the request never
> reaches the upstream servers. So I think is nginx itself answering with the
> 404.
>
> Also, in the logs I see:
>
> /usr/local/nginx/html/process/a/1 failed (2: No such file or directory)
>
> which has no sense given I didn't set a root and in nginx.conf.
>
> Thank you in advance.
>

The configuration above isn't complete. You probably have another "server"
block, which handles requests.

wbr, Valentin V. Bartenev

_______________________________________________
nginx mailing list
nginx@nginx.org
http://mailman.nginx.org/mailman/listinfo/nginx
Subject Author Posted

Location not found when using /

Guido Accardo May 14, 2015 09:24AM

Re: Location not found when using /

Valentin V. Bartenev May 15, 2015 09:12AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 69
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready