Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

phpBB3.1 not working with oauth under nginx

January 19, 2015 05:40PM
Hi,

I wonder if anyone is running phpBB3.1 with php56?

Currently I am trying to setup oauth to work with Google and Facebook,
but getting a white screen response after authentication.

The logs show this:

2015/01/19 22:32:08 [error] 28354#0: *3 FastCGI sent in stderr: "PHP
message: PHP Fatal error: Uncaught exception
'OAuth\Common\Http\Exception\TokenResponseException' with message
'Failed to request resource.' in
/usr/local/www/dxb_users_forum/vendor/lusitanian/oauth/src/OAuth/Common/Http/Client/StreamClient.php:54
Stack trace:
#0
/usr/local/www/dxb_users_forum/vendor/lusitanian/oauth/src/OAuth/OAuth2/Service/AbstractService.php(97):
OAuth\Common\Http\Client\StreamClient->retrieveResponse(Object(OAuth\Common\Http\Uri\Uri),
Array, Array)
#1
/usr/local/www/dxb_users_forum/phpbb/auth/provider/oauth/service/facebook.php(69):
OAuth\OAuth2\Service\AbstractService->requestAccessToken('AQDzs7GN9ZIsOLX...')
#2
/usr/local/www/dxb_users_forum/phpbb/auth/provider/oauth/oauth.php(198):
phpbb\auth\provider\oauth\service\facebook->perform_auth_login()
#3 /usr/local/www/dxb_users_forum/phpbb/auth/auth.php(937):
phpbb\auth\provider\oauth\oauth->login('', '')
#4 /usr/local/www/dxb_users_forum/includes/functions.php(2831):
phpbb\auth\auth->login('', '', false, 1, 0)
#5 /usr/local/www/dx" while reading response header from upstream,
client: <IP>, server: <forum>, request: "GET
/ucp.php?mode=login&login=external&oauth_service=facebook&code=AQDzs7GN9ZIsOLXkg5X8t_UwrQf8aI2tysLgBesvkM_53e4PalEtToIEWwhPGYAGCJutxDSAsrc2GqFACPcPqY0BmJkRFzJiZPISxSj6Et2EsaTZ0BOTGv4nmqNTI_ZHNzG6HqV6cp_uhiRgKA-qSmF0g-XnlBz2WsYJ1PZB6V5E95AZkt9TIrrNETlZkzD4FHRUAHyDUlxJUD_cYOhT8A4QIk5pgxLwwNSUS2YKVsTdq76EXKIOVt4sgVw9vAaiM-gtqfKfro27JBRYFhlqIRH3vDgtzZSIT9E-zwMzzwck8RlUdbiYTm3np1hQQU2QZsG9-tZBN6WuhZopv77yFpgT
HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://127.0.0.1:9000", host: "<forum>",
referrer:
"http://<forum>/ucp.php?mode=login&sid=bb0c84259129a944fa4e78cab45e31c2"

I am not sure where the issue is related to; is php, nginx, or simply
phpBB3??

The sample nginx.conf was taken from here:

https://raw.githubusercontent.com/phpbb/phpbb3/master/phpBB/docs/nginx.sample.conf

and modified to my needs.

If anyone has any experience in using phpBB3 under nginx would you be
able to help or suggest something?

Many thanks!


Regards,


Kaya

_______________________________________________
nginx mailing list
nginx@nginx.org
http://mailman.nginx.org/mailman/listinfo/nginx
Subject Author Posted

phpBB3.1 not working with oauth under nginx

sparky January 19, 2015 05:40PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 59
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready