Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: upstream on OpenBSD not executing requests

June 19, 2014 09:53AM
Valentin, thank you for your insight, I am upset at myself for not noticing some obvious errors, but that's the result of my stupid schedule, which I am personally responsible for at the end. So yes, it was supposed to be 10.1.1.10 and 10.1.1.11.

At this point the balancing works, I am balancing 2 Tomcat instances, having session replication between them and using ip_hash to force the same session to go to the same instance. I guess I just have to specify conditions under which the balancer will assume that an instance is down and force all requests to just one live instance. Also working out the details of https connectivity. This is on OpenBSD and since there were new OpenSSL security issues fixed on the 5th of June, this means patching first. Nginx configuration for SSL looks simple enough on the surface, I will soon find out how it goes in reality :)

Thank you,
Roman
Subject Author Posted

upstream on OpenBSD not executing requests

roman_mir June 16, 2014 11:24PM

Re: upstream on OpenBSD not executing requests

Valentin V. Bartenev June 17, 2014 03:06AM

Re: upstream on OpenBSD not executing requests

prkumar June 19, 2014 01:46AM

Re: upstream on OpenBSD not executing requests

Valentin V. Bartenev June 19, 2014 03:12AM

Re: upstream on OpenBSD not executing requests

roman_mir June 19, 2014 09:53AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 68
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready