Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: echo_location Not Working

agentzh
September 27, 2012 02:02PM
Hello!

On Wed, Sep 26, 2012 at 10:03 AM, adamchal wrote:
> Anybody having issues with the echo_location (and echo_location_async)
> directive? I have tried to get this to work with v1.1.18 and v1.3.6, and
> they both exhibit the same behavior. Basically, only the output from the
> /main block is echo'd out.
>
> My nginx config (basically a copy-and-paste) from the echo module's
> documentation:
>
> location /main {
> echo_reset_timer;
> echo_location_async GET /sub1;

I think you really mean "echo_subrequest_async" here? The
echo_location_async directive does not take a request method as its
first argument, so the "GET" argument above will be interpreted as the
subrequest URI (and "/sub1" will be taken as the querystring), which
is surely not what you want ;) See the documentation for details:

http://wiki.nginx.org/HttpEchoModule#echo_location_async

And also

http://wiki.nginx.org/HttpEchoModule#echo_subrequest_async

Best regards,
-agentzh

_______________________________________________
nginx mailing list
nginx@nginx.org
http://mailman.nginx.org/mailman/listinfo/nginx
Subject Author Posted

echo_location Not Working

adamchal September 26, 2012 01:03PM

Re: echo_location Not Working

csg September 27, 2012 03:30AM

Re: echo_location Not Working

adamchal September 27, 2012 07:40AM

Re: echo_location Not Working

agentzh September 27, 2012 02:02PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 123
Record Number of Users: 8 on April 13, 2023
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready