Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Ngix - Vanish Not Working

August 28, 2012 05:11AM
Hi,

I have installed 'Varnish' cache along with Nginx; also configuration has been changed accordingly.
But now i cannot access pages (could not cnnect to the host);
Is there any settings that I have missed; please help.

OS:CentOS

/etc/default/varnish
=========================================================
DAEMON_OPTS="-a :80 \
-T localhost:6082 \
-f /etc/varnish/default.vcl \
-S /etc/varnish/secret \
-s file,/var/lib/varnish/$INSTANCE/varnish_storage.bin,1G
=========================================================

/etc/varnish/default.vcl
=========================================================
backend apache {
.host = "127.0.0.1";
.port = "8080";
}
acl purge {
"localhost";
"127.0.0.1";
}
sub vcl_recv {
.................................
..............................
=========================================================

/etc/nginx/conf.d/default.conf
=========================================================
server {
listen 8080 default;
## SSL directives might go here
...........................................
.........................................
=========================================================
Subject Author Posted

Ngix - Vanish Not Working

iqbalmp August 28, 2012 05:11AM

Re: Ngix - Vanish Not Working

iqbalmp August 28, 2012 05:31AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 59
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready