Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: Gzipping proxied content after using subs_filter fails

August 13, 2012 01:51PM
I have e-mailed Yao Weibin, but wanted to give an update here regarding my findings. It appears the issue is linked to long strings of text unbroken by a new line. With my settings, it appears that if a line contains ~40k bytes without being broken by a new line, something occurs whether gzip is on or off, that causes the gibberish to appear on the page.

Thank you all for your input so far.
Subject Author Posted

Gzipping proxied content after using subs_filter fails

abstein2 August 09, 2012 05:28PM

Re: Gzipping proxied content after using subs_filter fails

Maxim Dounin August 10, 2012 05:58AM

Re: Gzipping proxied content after using subs_filter fails

姚伟斌 August 12, 2012 10:36PM

Re: Gzipping proxied content after using subs_filter fails

abstein2 August 13, 2012 01:50AM

Re: Gzipping proxied content after using subs_filter fails

姚伟斌 August 13, 2012 02:02AM

Re: Gzipping proxied content after using subs_filter fails

bigbenarmy August 13, 2012 06:16AM

Re: Gzipping proxied content after using subs_filter fails

abstein2 August 13, 2012 01:51PM

Re: Gzipping proxied content after using subs_filter fails

姚伟斌 August 16, 2012 11:18AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 90
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready