Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: Gzipping proxied content after using subs_filter fails

August 13, 2012 01:50AM
It looks like there's an issue with the newest revision of the module and nginx 1.2.3. When installed, whether gzip is on or off, the portion of code that was previously missing/not transmitted now gets transmitted, but isn't the actual page content. Instead it's gibberish with some of the raw nginx configuration mixed in.

An example of the code being output:

Xv±t™Xv±t™ ý ý w.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript"> ct.asp">CONTACT US | PRIVACY POLICY | TERMS OF USE ccel-expiresx-accel-charsetx-accel-redirectstatusx-accel-bufferingx-accel-limit-ratex-accel-expiresx-accel-charsetx-accel-redirect¨Æ½/usr/scgi_temp@ǽ€Ç½ÀǽȽ@Ƚstatusx-accel-bufferingx-accel-limit-ratex-accel-expiresx-accel-charsetx-accel-redirectɽ/usr/scgi_tempÀɽʽ@ʽ€Ê½Àʽstatusx-accel-bufferingx-accel-limit-ratex-accel-expiresx-accel-charsetx-accel-redirecth˽/usr/scgi_temp̽@̽€Ì½À̽ͽstatusx-accel-bufferingx-accel-limit-ratex-accel-expiresx-accel-charsetx-accel-redirectÈͽ/usr/scgi_temp€Î½ÀνϽ@Ͻ€Ï½statusx-accel-bufferingx-accel-limit-ratex-accel-expiresx-accel-charsetx-accel-redirect(н/usr/scgi_tempÀнѽ@ѽ€Ñ½Àѽstatusx-accel-bufferingx-accel-limit-ratex-accel-expiresx-accel-charsetx-accel-redirectˆÒ½/usr/scgi_temp@Ó½€Ó½ÀÓ½Ô½@Ô½statusx-accel-bufferingx-accel-limit-ratex-accel-expiresx-accel-charsetx-accel-redirectèÔ½/usr/scgi_temp€Õ½ÀÕ½Ö½@Ö½€Ö½statusx-accel-bufferingx-accel-limit-ratex-accel-expiresx-accel-charsetx-accel-redirectH×½/usr/scgi_tempؽ@ؽ€Ø½ÀؽÙ½statusx-accel-bufferingx-accel-limit-ratex-accel-expiresx-accel-charsetx-accel-redirect¨Ù½/usr/scgi_temp@Ú½€Ú½ÀÚ½Û½@Û½statusx-accel-bufferingx-accel-limit-ratex-accel-expiresx-accel-charsetx-accel-redirectܽ

The actual HTML code does show up after a block of text like the one above, but it begins mid-string as though it must be a completely new chunk in the buffer. All subs_filter replacements have already occurred by the time it reaches the gibberish block.

Using 1.2.1 along with an older version of the module seems to work properly as Maxim had suggested. I'm happy to help continue to test this in any way possible.
Subject Author Posted

Gzipping proxied content after using subs_filter fails

abstein2 August 09, 2012 05:28PM

Re: Gzipping proxied content after using subs_filter fails

Maxim Dounin August 10, 2012 05:58AM

Re: Gzipping proxied content after using subs_filter fails

姚伟斌 August 12, 2012 10:36PM

Re: Gzipping proxied content after using subs_filter fails

abstein2 August 13, 2012 01:50AM

Re: Gzipping proxied content after using subs_filter fails

姚伟斌 August 13, 2012 02:02AM

Re: Gzipping proxied content after using subs_filter fails

bigbenarmy August 13, 2012 06:16AM

Re: Gzipping proxied content after using subs_filter fails

abstein2 August 13, 2012 01:51PM

Re: Gzipping proxied content after using subs_filter fails

姚伟斌 August 16, 2012 11:18AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 83
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready