Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Weird apache status values with nginx

July 17, 2012 01:28PM
Hello.

Since I have installed nginx on our dedicated server I'm having some odd issue. The "cpu usage" and "requests currently being processed" are not correct on apache-status

A couple of image to see ir clearly. Images from same server at same time, same accounts and similar traffic:

http://i46.tinypic.com/nbte09.jpg <--- good

http://i46.tinypic.com/1jsot5.png <--- bad

Please, look at "cpu usage": u601?? s261?? cu4368?? However, cpu load is correct

Look at "requests currently being processed": 4 request only? More than 300 websites at high traffic time and only 4 request? How is it possible?

Finally, look at cpu load for each vhost (below): 174, 175, 170, etc...

Global cpu load and performance on server is nice. No problem but that values prevents me know true values.

Any suggestion? Ideas?

Thank you!
Subject Author Posted

Weird apache status values with nginx

migue76 July 17, 2012 01:28PM

Re: Weird apache status values with nginx

Maxim Dounin July 19, 2012 08:08AM

Re: Weird apache status values with nginx

migue76 July 19, 2012 11:52AM

Re: Weird apache status values with nginx

Maxim Dounin July 20, 2012 05:52AM

Re: Weird apache status values with nginx

migue76 July 20, 2012 06:52AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 83
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready