Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: 1.0.5 vs 1.0.10

Maxim Dounin
March 29, 2012 11:42PM
Hello!

On Thu, Mar 29, 2012 at 05:09:05PM -0400, stormflake wrote:

> Hi,
>
> I recently copied configuration files that worked correctly in 1.0.5
> which no longer work in 1.0.10
>
> I tested using curl: curl -k -H 'X-Forwarded-For: 1.2.3.4' -F
> data=@1327833493.xml -F username=user -F password=pass
> https://example.com
>
> The response I get is: curl: (35) Unknown SSL protocol error in
> connection to example.com:443
>
> Any ideas why this only poses issues in 1.0.10 and not in 1.0.5 ? What
> changes are required, or is this a bug?

[...]

Most likely you're hitting this bug, as fixed in nginx 1.0.11:

*) Bugfix: a segmentation fault might occur in a worker process if SNI
was used; the bug had appeared in 1.0.9.

Upgrade to nginx 1.0.14 or follow the workaround outlined here:

http://trac.nginx.org/nginx/ticket/54#comment:3

Maxim Dounin

_______________________________________________
nginx mailing list
nginx@nginx.org
http://mailman.nginx.org/mailman/listinfo/nginx
Subject Author Posted

1.0.5 vs 1.0.10

stormflake March 29, 2012 05:09PM

Re: 1.0.5 vs 1.0.10

Maxim Dounin March 29, 2012 11:42PM

Re: 1.0.5 vs 1.0.10

stormflake March 30, 2012 12:33PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 52
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready