Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Nginx Encoding/Decoding problem

Posted by amenjava 
Nginx Encoding/Decoding problem
January 04, 2021 03:55PM
Hello ,

I am having issues sending a request using nginx to upstream. (internet). The URL which received by nginx is encoded. I was under the impression that nginx does decode or able to send the URL as it is, but some reason its not working.

Config:


http
{
server {
listen 443 ssl;
ssl_certificate /etc/pki/nginx/nginx.pem;
ssl_certificate_key /etc/pki/nginx/nginx.key;
ssl_protocols TLSv1 TLSv1.1 TLSv1.2;
ssl_ciphers HIGH:!aNULL:!MD5;


location /proxy {
resolver *****;
proxy_pass $arg_source;
}
}


Working URI

GET /proxy?source=https://static.cdn.responsys.net/i2/responsysimages/macys/contentlibrary/astra/components/!global/images/sh1.png HTTP/1.1" 200 451 "-" "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.15; rv:84.0) Gecko/20100101 Firefox/84.0"

Not working URI

"GET /proxy?source=https%3A%2F%2Fstatic.cdn.responsys.net%2Fi2%2Fresponsysimages%2Fmacys%2Fcontentlibrary%2Fastra%2Fcomponents%2F!global%2Fimages%2Fsh1.png HTTP/1.1" 500 177 "-" "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.15; rv:84.0) Gecko/20100101 Firefox/84.0"

Any help is really appreciated.

Thanks
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 68
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready