Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

502 and 504 error shows up only on specific clients

Posted by Basti 
502 and 504 error shows up only on specific clients
February 08, 2021 04:53AM
Hello @all

I'm facing a strange problem using nginx as a reverse proxy in my setup.
I have setup several subdomains leading to different internal webservers (so far all ok)

On my PC the connection works to all the proxied servers using

- FireFox
- Edge Browser

but when I access the same subdomains from my Chrome Browser I always get a 502 Bad Gateway or 504 Gateway Time Out

Same problem on my Android phone using Chrome...

On another PC in the same network it works in Edge, Firefox and Chrome
On a 3rd PC outside the local network it works as well using Edge, Firefox and Chrome

I have already tried to disable all installed Chrome extensions and additionally to call the URLs in private mode without success.
I always get the timeouts

I had a look at the log files but got no meaningful hint or cause of this timeout - at least for me :-)


So here's the error log of one subdomain from a local nextcloud setup which leads to the 504 Error:


https://pastebin.com/hkCvXjMa

Any help is very much appreciated.

Best regards
Bastian
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 74
Record Number of Users: 6 on February 13, 2018
Record Number of Guests: 421 on December 02, 2018
Powered by nginx      Powered by FreeBSD      PHP Powered      Powered by MariaDB      ipv6 ready