Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Re: SPDY Installed but not working?

July 05, 2013 11:05AM
The compile command I used was:

--user=nginx --group=nginx --prefix=/usr/share/nginx --sbin-path=/usr/sbin/nginx --conf-path=/etc/nginx/nginx.conf --error-log-path=/var/log/nginx/error.log --http-log-path=/var/log/nginx/access.log --http-client-body-temp-path=/var/lib/nginx/tmp/client_body --http-proxy-temp-path=/var/lib/nginx/tmp/proxy --http-fastcgi-temp-path=/var/lib/nginx/tmp/fastcgi --http-uwsgi-temp-path=/var/lib/nginx/tmp/uwsgi --http-scgi-temp-path=/var/lib/nginx/tmp/scgi --pid-path=/var/run/nginx.pid --lock-path=/var/lock/subsys/nginx --with-http_ssl_module --with-http_realip_module --with-http_addition_module --with-http_xslt_module --with-http_image_filter_module --with-http_geoip_module --with-http_sub_module --with-http_dav_module --with-http_flv_module --with-http_gzip_static_module --with-http_random_index_module --with-http_secure_link_module --with-http_degradation_module --with-http_stub_status_module --with-http_perl_module --with-http_mp4_module --with-http_spdy_module --with-http_gunzip_module --with-mail --with-file-aio --with-mail_ssl_module --with-ipv6 --with-cc-opt='-O2 -g' --with-cc-opt='-O2 -g'

As far as I know, this is the only version of openssl installed, unless I'm missing something?

[ben@lb-3 ~]$ which openssl
/usr/bin/openssl

[ben@lb-3 ~]$ /usr/bin/openssl version
OpenSSL 1.0.1e 11 Feb 2013
SubjectAuthorPosted

SPDY Installed but not working?

bensebJuly 03, 2013 10:19AM

RE: SPDY Installed but not working?

Lukas TribusJuly 03, 2013 01:26PM

Re: RE: SPDY Installed but not working?

bensebJuly 05, 2013 10:35AM

Re: RE: SPDY Installed but not working?

bensebJuly 05, 2013 10:38AM

Re: SPDY Installed but not working?

Valentin V. BartenevJuly 05, 2013 10:48AM

Re: SPDY Installed but not working?

bensebJuly 05, 2013 11:05AM

RE: SPDY Installed but not working?

Lukas TribusJuly 05, 2013 11:20AM

Re: RE: SPDY Installed but not working?

bensebJuly 05, 2013 11:33AM

Re: RE: SPDY Installed but not working?

bensebJuly 05, 2013 11:38AM

Re: SPDY Installed but not working?

Valentin V. BartenevJuly 05, 2013 11:46AM

Re: SPDY Installed but not working?

bensebJuly 05, 2013 11:58AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 63
Record Number of Users: 7 on March 06, 2014
Record Number of Guests: 229 on August 01, 2014
Powered by nginx    Powered by FreeBSD    PHP Powered    Powered by Percona     ipv6 ready