Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

http_flv_module not working, any idea please

June 10, 2011 08:58AM
Hi every1,

I've NginX running on a "Debian GNU/Linux 5.0" with the following compile options:

nginx version: nginx/0.8.53
TLS SNI support enabled
configure arguments:
--prefix=/dh/nginx --with-ipv6 --with-pcre --with-md5-asm --with-sha1-asm --with-http_ssl_module
--with-http_realip_module --with-http_addition_module --with-http_xslt_module --with-http_image_filter_module
--with-http_sub_module --with-http_dav_module --with-http_flv_module --with-http_gzip_static_module
--with-http_random_index_module --with-http_secure_link_module --with-http_stub_status_module
--add-module=passenger-2.2.15/ext/nginx

The module was included on compile time, "--with-http_flv_module". On the configuration file I've added the "flv location" as mentioned on "http://wiki.nginx.org/HttpFlvStreamModule#flv".

On my "error.log" file I find no entries. On the "access.log" file I do have the requests with the start parameter different from 0 (...start=77454640...), following:

"
<IPAddress> - - [09/Jun/2011:14:58:58 +0200] "GET /ru/2011-04-24.flv?start=0 HTTP/1.1" 200 537240 "-" "Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.6; en-GB; rv:1.9.2.15) Gecko/20110303 Firefox/3.6.15"
<IPAddress> - - [09/Jun/2011:14:59:03 +0200] "GET /ru/2011-04-24.flv?start=77454640 HTTP/1.1" 200 284368 "-" "Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.6; en-GB; rv:1.9.2.15) Gecko/20110303 Firefox/3.6.15"
"

Regarding the file being streamed I'm sure I've the "seekpoints" on the metadata, but still on the browser when I try set the video on a not a yet downloaded point, it starts from the begigning.
Can someone please help me on this? I'm I missing something configuration wise...

Thank you in advance,

Cheers,
Lopes, N.
SubjectAuthorPosted

http_flv_module not working, any idea please

nslJune 10, 2011 08:58AM

Re: http_flv_module not working, any idea please

shahzaib1232June 25, 2012 06:42AM

Re: http_flv_module not working, any idea please

kalasnjikovNovember 14, 2012 06:17AM

Re: http_flv_module not working, any idea please

Maxim DouninNovember 15, 2012 04:14AM

Re: http_flv_module not working, any idea please

kalasnjikovNovember 15, 2012 04:24AM

Re: http_flv_module not working, any idea please

kalasnjikovNovember 16, 2012 02:32PM

Re: http_flv_module not working, any idea please

nginxorgNovember 19, 2012 02:16AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 45
Record Number of Users: 7 on March 06, 2014
Record Number of Guests: 229 on August 01, 2014
Powered by nginx    Powered by FreeBSD    PHP Powered    Powered by Percona     ipv6 ready